Dyrene

Nu er dyreholdet på Hesselvang blevet forøget med et nyfødt kid. Fra starten har det været en del af ideen med friplejehjemmet, at der også skal være dyr for beboerne at følge med i.

Så foruden kat eller hund, som beboerne selv måtte have med, er der høns, kanariefugle – både indendørs og i voiliere, her sammen med nogle vagtler – og akvariefisk.  

 

. Går man en tur i haven omkring Hesselvang, bør man slå et smut forbi vores hønsehus, for her er 9 unge nye beboere flyttet ind. Seværdige Dværg Silkehøns i flotte farver. Dværg Silkehøns adskiller sig fra mange andre hønseracer med deres iøjnefaldende fjerdragt, så de mest af alt ligner en silkeblød fjerbold, og med masser af dun på deres karakteristiske blå ansigter. Hønsegården består nu af 4 hvide, 2 røde, 2 sølv vildtfarvede høns og en guld vildtfarvet hane. Bestemt et besøg værd på havevandringen, men vi holder bestemt også et godt øje med indhegningen lige ved siden af, hvor vi spændt venter på ankomsten af de to små ponyer, som har fået deres egen lille hestestald i samme indhegning som gederne.

Og nu er den spritnye hestefold taget i brug af de to små ponyer. 

Vi kan kun sige, at der nu er et endnu mere hyggeligt og facinerende dyrehold på Hesselvang til glæde for alle