Jul og nytår.

Til julen hører en indkøbstur, for julegaverne skal jo i hus. Hesselvangs meget aktive venneforening havde i år sponseret en liftbus, så mange af hjemmets beboere kunne komme med til Farsøs indkøbscenter for at indsnuse julestemningen og måske lige få købt et par gaver eller to.Beboerne havde god hjælp af mange af de meget aktive frivillige hjælpere, der i det daglige  står plejehjemmet bi.

Til de gode juleforberedelser hører også en hyggelig julefrokost. Ved  Hesselvangs første julefrokost var beboere, personale og repræsentanter fra bestyrelse og venneforening samlet omkring julebordene, der rummede, alt hvad der hører en god julefrokost til.Omkring bordene, der var flot julepyntede, sås nisser af mange forskellige slags. Som julemusiknisse havde Samuel meldt sin ankomst til stor glæde for hele juleselskabet.

Mange nye traditioner er startet i det første år af Hesselvangs levetid. I blandt dem er det hyggelige besøg af Luciaoptoget fra Ullits skole. Eleverne kommer fra skolens 5. og 6. klasse og ledes af en af skolens lokale lærere, Karen Rolskov fra Hestbæk.

 

Den gode julemad nydes af beboere og personale
Først skal træet vises, senere .....
Selv en nisse havde fundet vej til Hesselvang.