Skydning, det muntre køkken og festivitas.

En sensommerbilledsamling.

De følgende billeder er fra dejlige septemberdage. Dage i haven hvor vi går en lille tur eller bare sidder og nyder solens sidste varme stråler. Andre hvor der spilles ballon indenfor og nydes en lille ”gipper-nakker” i pausen.

Mændene, der har været på en høsttur til DLG i Års, hvor de rigtig kunne se årets høst komme i hus og kæmpe store lader, der bugnede af korn og rapsfrø.

Lørdag d. 16. sept. Kom sejlskibene forbi Hvalpsund og vi nød en dejlig cykeltur til havnen for at se på. En anden dag var Poul og Harriet på en lille hjemegnstur, hvor de bl.a. genså deres barndomshjem og skole og kørte af de små grusveje ud til fjorden hvor de badede om sommeren som børn. En dejlig formiddag.

Bærsæson.

Sommerdag i august

Selvom om sommervejret har været noget svingende denne sommer, har vi alligevel haft mange gode stunder udenfor i august. Forleden var nogle af mændene på en lille høsttur, hvor de fik mulighed for at inspicere en af de nye store moderne mejertærskere hos den lokale unge landmand Troels Haugaard. Især Poul Skov nød turen da han jo selv har drevet maskinstation i området. Senere på dagen var det dameklubben som var på en lille udflugt hjem i Dorthes gårdhave, her måtte kaffen dog nydes indenfor grundet småbyger.

Også de beboere som nyder havelivets glæder har haft travlt med såvel lugning, høst af bønner, som plukning af de mange flotte aroniabær i haven. Nu glæder vi os til at få dem presset til varm saft og suppe, som skal nydes indendøre i efteråret.

I drivhuset er der også blevet arbejdet mange timer og udbyttet har været imponerende med saftige agurker og kæmpe store søde tomater, som er blevet nydt til frokost mange dage. Nyd de dejlige billeder.

Det muntre køkken.

Det muntre køkken

En dejlig lun formiddag rykkede onsdagsgymnastikken udendørs for at have sjov med det muntre køkken som Lis Svendsen havde samlet sammen til i længere tid. En sjov aktivitet der kunne få latteren frem hos beboere, frivillige og personale.

Festen for de frivillige.

Festen for de frivillige på Friplejehjemmet Hesselvang

Endnu en dejlig fest blev holdt på Friplejehjemmet Hesselvang. Festen blev holdt for beboere og alle de frivillige som i løbet af året yder en stor indsats for beboerne på plejehjemmet. De frivillige blev behørigt fejret med grillmenu og lejet soft-ice maskine til dessert. Til at grille og servere maden var det Bestyrelsen for Friplejehjemmet der var trukket i arbejdstøjet sammen med det daglige personale, og såvel grillmad, som soft-ice var populært blandt gæsterne.

Efter maden blev der spillet op til dans af den populære duo Kisser og Søren, som spillede alle de gode gamle popnumre, som alle ku´ synge med på. Og der blev sunget og danset i stor stil. Efter 1½ time på dansegulvet var benene trætte og det var tid til at slutte en dejlig aften af med en kop kaffe og en aftensang.

Til alle frivillige der giver en hånd med på Hesselvang vil vi gerne endnu engang udtrykke vores taknemmelighed for jeres store engagement og hjælp i hverdagen på Hesselvang.

Hesselvang nu med skydeøvelser.

Mandeklubben var til skydeøvelse

Hesselvangs Pedel Elo Stevn havde inviteret mandeklubben en tur hjem til formiddagskaffe i værkstedet, hvor vi kunne prøve at skyde til måls. En rigtig sjov formiddag hvor vi morede os med at skyde til måls med såvel soft-guns, pusterør, og bue og pil. Enkelte prøvede endda Elo´s gamle luftgevær som han fik da han var 8 år. Et luftgevær som vakte minderne frem hos flere af mændene. Vi siger mange tak til Elo for det gode initiativ.