SSH/SSA søges til friplejehjemmet Hesselvang.

Den 1. maj 2015 åbnede friplejehjemmet Hesselvang, Hvalpsund, der ligger på den naturskønne Lounshalvø i Vesthimmerland Kommune. Friplejehjemmet er oprettet med stor opbakning fra store dele af Vesthimmerland kommune. Det har en meget engageret bestyrelse og en meget stor og aktiv vennekreds, der støtter op om friplejehjemmet.

Hesselvang er en selvejende institution med plads til 24 beboere, fordelt på 2 enheder med hver 12 boliger. Der er køkkenfunktion med egen madproduktion.

Har du en holdning til omsorg og nærvær samt humor?  Har du lyst til at være med til at skabe et hjem for ældre i deres individuelle forskellighed, hvor de kan bevare deres selv- og medbestemmelse i så vidt et omfang og så længe som muligt, samt hvor det kan mærkes at livet leves?

Synes du at værdier som kvalitet, respekt, samarbejde og anerkendelse lige er dine ord og møder du andre i din dagligdag ud fra disse værdier?

Vil du være med til at gøre Hesselvang til et plejehjem, hvor der gives plads til det der betyder noget for den enkelte beboer, og hvor vi imødekommer de ønsker og behov, samt støtte og inspirere den enkelte beboer, til at bevare og udvikle de kreative og praktiske færdigheder denne er i besiddelse af.

Vi har brug for personale der har stort kendskab til demens og rehabilitering samt personale der er omstillingsparate.

Hvis du synes at ovenstående er noget du kan nikke genkendende til, så send en ansøgning på nedenstående mail i forhold til denne stilling:

1 SSH/SSA i dagvagt: 30 timer pr. uge. Arbejder hver 2. weekend.

Ansøgningsfristen er d. 15. oktober 2019 kl. 12.00.  Stillingen er til opstart den 1.12.2019 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål er du velkomme til at kontakte mig på tlf. 23 62 77 20 eller pr mail pni@diakon.dk  Din ansøgning skal du sende på mail til: pni@diakon.dk  Kun ansøgninger der modtages på mail besvares.

Jeg ser frem til at modtage din ansøgning.

Pia Nielsen. Leder af Friplejehjemmet Hesselvang.