Dagbog fra sommerhusturen til Feriecenter Slettestrand.

Mandag d. 17.sept.: Ankomst kl. 14. Vi fordelte os i de 3 lejligheder, hvorefter Iben havde forberedt frikadeller og kartoffelsalat til aftensmad. Aftenen gik med udpakning og hyggeligt samvær.

Tirsdag d. 18. sept.: Efter dejlig morgenmad med lune boller, var det tid for den længe ønskede hestevognstur. Og vejret viste sig fra sin bedste side, høj solskin og flot blå septembers himmel. Hestevogne og rampe var indrettet til rolator og kørestols brug således at alle kunne komme med. Kuskene var meget erfarne og fortalte oplagt om naturen, området, historien og Svinkløv Badehotel. Undervejs gjorde vi holdt i skoven for at nyde et stykke kage og en kop kaffe. En særdeles dejlig tur som varmt kan anbefales til andre.

Senere på dagen gik vi en tur til Vestehavet og enkelte var ude og soppe. Vel hjemme igen nød vi samlet eftermiddagskaffen på terrassen i høj solskin. Til aften fik vi flødekartofler, kalkuncuvette og rødvin. Aftenen gik med hygge, baileys, fællessang, kortspil og ludo.

Onsdag d. 19.sept. blev bussen fyldt godt op og et par personbiler ligeså, vi havde nemlig besluttet os for en køretur til Thorup Strand, hvor vi så de flotte fiskekuttere på stranden, senere købte vi forskellige fisk til frokost i ”Gutterne på kutterne´s” lille fiskebutik. Om eftermiddagen og til aften fik vi dejligt besøg hjemmefra af søde kollegaer der havde taget turen op for at besøge os. Igen måtte vi lige en tur ned til Vesterhavet. Denne gang sprang et par friske badenymfer i bølgen til stor morskab for de mange tilskuere.

Sidst på eftermiddagen listede folk ind i egne lejligheder for at pynte sig op, hår blev sat og neglelakken lagt, skjorterne glattet og kjolerne fundet frem, mens der blev skålet en enkelt gang inden turen gik over i den store festsal. Her var pyntet op til fest. En kæmpestor buffet og levende musik. Esther gav baileys i anledning af hendes 100 års fødselsdag dagen før. Endnu en dejlig dag var gået inden vi listede hjem i lejlighederne for lige at nyde en sidste kop kaffe inden sengetid.

Torsdag var hjemrejsedag. Først blev morgenmaden nydt og igen havde Iben været i gang, så der var nybagt franskbrød til morgenkaffen. Hurtigt blev tingene pakket sammen og snart dukkede Elo op for at hente den store trailer med diverse køretøjer. På hjemturen var der helt ro i de fleste biler, flere tog lidt forskud på middagsluren andre sad stille og fordøjede 4 dejlige dages oplevelser, med fokus på nærvær, hygge og morskab.