Festen for de frivillige.

Festen for de frivillige på Friplejehjemmet Hesselvang

Endnu en dejlig fest blev holdt på Friplejehjemmet Hesselvang. Festen blev holdt for beboere og alle de frivillige som i løbet af året yder en stor indsats for beboerne på plejehjemmet. De frivillige blev behørigt fejret med grillmenu og lejet soft-ice maskine til dessert. Til at grille og servere maden var det Bestyrelsen for Friplejehjemmet der var trukket i arbejdstøjet sammen med det daglige personale, og såvel grillmad, som soft-ice var populært blandt gæsterne.

Efter maden blev der spillet op til dans af den populære duo Kisser og Søren, som spillede alle de gode gamle popnumre, som alle ku´ synge med på. Og der blev sunget og danset i stor stil. Efter 1½ time på dansegulvet var benene trætte og det var tid til at slutte en dejlig aften af med en kop kaffe og en aftensang.

Til alle frivillige der giver en hånd med på Hesselvang vil vi gerne endnu engang udtrykke vores taknemmelighed for jeres store engagement og hjælp i hverdagen på Hesselvang.

Hesselvang nu med skydeøvelser.

Mandeklubben var til skydeøvelse

Hesselvangs Pedel Elo Stevn havde inviteret mandeklubben en tur hjem til formiddagskaffe i værkstedet, hvor vi kunne prøve at skyde til måls. En rigtig sjov formiddag hvor vi morede os med at skyde til måls med såvel soft-guns, pusterør, og bue og pil. Enkelte prøvede endda Elo´s gamle luftgevær som han fik da han var 8 år. Et luftgevær som vakte minderne frem hos flere af mændene. Vi siger mange tak til Elo for det gode initiativ.